2011-02-21 10:58:54• hírek • Szatmar.ro

A hétvége kihagyott ziccere

Az európai élbajnokságok hétvégei meccseit górcső alá véve, nyugodtan kijelenthetjük, hogy a Roma fantasztikus bukása jóval több nyomdafestéket érdemelt ki, mint a Vitesse győzelme. Pedig az utóbbi találkozón is történtek érdekes dolgok.

A holland élvonalbeli Eredivie 24.fordulójában a Vitesse Arnhemben fogadta a de Graafschap együttesét és Wilfried Bonny valamint Nemanja Matics góljaival annak rendje és módja szerint 2-0-re nyerni is tudott. Egészen másképp alakult volna a meccs, ha a 27. percben Hugo Bargas közelről az üres kapuba tudott volna gurítani. A vendégek francia-argentin csatára lecsapott az Eloy Room kapus által hosszan levett labdára, de aztán az üresen tátongó kapu mellé gurított.

A hétvége legnagyobb szenzációját kétségtelenül a Genoa okozta azzal, hogy bő fél óra alatt 0-3-ról fordítani tudott a Roma ellen. A fővárosiak Philippe Mexes, Nicolas Burdisso és Francesco Totti révén az 51. percben már megnyugtatónak tűnő vezetésre tettek szert. Egy perccel később azonban egy csúnya védelmi hiba után Rodrigo Palacio szépített, majd a csereként beálló Alberto Paloschi kétszer, Palacio pedig további egyszer betalált, Totti pedig közben Bargashoz mérhető ziccert hibázott.

A mérkőzés után a Genoa feljött a tizedik helyre, a Roma pedig visszaesett a nyolcadik pozícióba. Az utóbbi hetek gyenge eredményei után a farkasok mestere, Claudio Ranieri beadta lemondását, utódja a futballcsukát 2009-ben szögre akasztó korábbi kiváló csatár, Vincenzo Montella lesz.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: